Monique van Poorten

Monique van Poorten is een ervaren en toegewijde therapeut gevestigd in Arnhem. Met haar passie voor het helpen van anderen en haar diepgaande kennis op het gebied van vele therapiën die ze creatief combineert, biedt ze een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten hun persoonlijke groei en welzijn kunnen bevorderen. Naast haar drukke praktijk wil ze haar kennis graag doorgeven aan een ieder die zelfverantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gezondheid. Door middel van het lesgeven doet ze dit ook al, maar de tijd is nu rijp om mensen meer handvatten aan te reiken. Vandaar deze site met blogs en e-books. Zodat jij zelf aan de slag kan. Want uiteindelijk zal iemand toch zelf de verandering door moeten voeren. Immers, als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.  Met kleine aanpassingen, als je maar weet welke, kan je een wereld van nieuwe vitaliteit en gezondheid bereiken. Niks vele supplementen, moeilijke diëten, dure biologische voeding of honger lijden. Ben je klaar voor de nieuwe kennis?

Achtergrond Monique

Monique heeft een brede achtergrond in verschillende therapeutische modaliteiten, waaronder cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en mindfulness. Haar integratieve benadering stelt haar in staat om therapie op maat te bieden die aansluit bij de unieke behoeften en doelen van elke cliënt. Ze gelooft in het belang van een holistische aanpak en neemt daarom zowel de emotionele, mentale als fysieke aspecten van het welzijn van haar cliënten in overweging.

Monique gelooft in de veerkracht en het potentieel van haar cliënten en streeft ernaar hen te ondersteunen bij het bereiken van positieve veranderingen in hun leven. Ze heeft inmiddels meer dan 2.000 mensen kunnen helpen in haar praktijk.

Als therapeut blijft Monique zich voortdurend ontwikkelen door middel van bijscholing en supervisie, zodat ze haar cliënten de best mogelijke zorg kan bieden. Ze hecht waarde aan goede onderbouwing, samenwerking met artsen en specialisten en het moet ten alle tijden uit te leggen zijn.